Ack Led Ampul 15 W E-27 4000K IlıkBeyaz Işık - AA13-01521

Ürün Kodu: AA13-01521

Marka: Ack

55.00 TL
Bu ürün stoklarımızda mevcuttur.
En geç 30 Nisan, 2024 Salı günü kargoda.
LÜTFEN ÖNCELİKLE AŞAĞIDAN SEÇİMİNİZİ YAPINIZ Made in Turkiye
24-Saatte Kargo

*Yerli Üretim

* Renk Sıcaklığı: 4000k Ilıkbeyaz
* Işık Çıkışı: 1400 lm
* Güç Tüketimi: 15 Watt
* Armatür Duy: E-27
* Gerilim: (AC):220-240 Volt
* 30.000 saat üzeri çalışma ömrü
* Tasarruflu lambaya göre %50'ye varan enerji tasarrufu
* %90'a varan daha az karbondioksit salımı
* Çevreye duyarlı
* Dimmerlenemez (Işık şiddetini azaltıp çoğaltabilen cihazlarla kullanılamaz).

Ürün Özellikleri:

Işık Akışı: 1400 lm

Ebat: Ø70x140 mm

Duy Tipi: E27

Gerilim: 220V

Işık Rengi: 4000K Ilık Beyaz

Güç: 15W

 

Ack AA13-01521 15W Led Ampul 4000K Ilık Beyaz E27 A70 ürün bilgileri

LED ampuller, yarı iletken madde üzerinde elektronların hareketi ile ışık üreten ampullerdir. LED ampuller oldukça yüksek kullanım ömürleri (100.000 saat), sıfır ısı üretimi ve zararlı madde içermemeleri ile bilinmektedir.

LED Ampullerin Avantajları: Standart ampullerin watt başına 10 lümen, florasan ampullerin watt başına 63 lümen, beyaz LED ampullerin ise watt başına 70 lümen ışık şiddetine erişebildikleri düşünülürse ve bunun yanı sıra LED ampullerin uzun kullanım ömürleri ile birlikte oldukça avantajlı oldukları söylenebilir. LED ampuller diğer ampullerin aksine ısı veya neme karşı duyarlı değildirler ve prize dokunur dokunmaz tam kapasite ışık verirler. Darbelere dayanaklı olan LED ampuller çok düşük miktarda ısı üretirler. Düşük elektrik tüketimi ile özellikle ticari işletmeler için kısa sürede masrafını karşılayıp amorti edebilir.

 

Havale / EFT (%3) :53.35 TL (KDV Dahil)

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Temel kural olarak aldığınız ürünü teslimat tarihinden itibaren 14 iş günü içerisinde firmamızın düzenlemiş olduğu faturanız ve iade sebebinizi içeren bir not eki ile iade edebilirsiniz.

* İADE ÜRÜNLERİNİZİ MUTLAKA İADE SEBEBİNİZİ BİLDİREN BİR NOT EKİ VE FATURANIZ İLE GÖNDERİNİZ. * İade etmek istediğiniz ürünün faturası kurumsal ise, geri iade ederken kurumun düzenlemiş olduğu iade faturası ile birlikte göndermeniz gerekmektedir. İade faturası, kargo payı dahil edilmeden ( ürün birim fiyatı + KDV şeklinde ) kesilmelidir. Faturası kurumlar adına düzenlenen sipariş iadeleri İADE FATURASI kesilmediği takdirde tamamlanamayacaktır.

385 SAYILI VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ UYARINCA YENİ UYGULAMA!

Eğer vergi mükellefi değilseniz, almış olduğunuz ürünü iade ederken elinizde bulunan firmamıza ait faturada ilgili iade bölümündeki bilgileri eksiksiz olarak doldurduktan sonra imzalayarak ürün ile birlikte bize geri göndermeniz gerekmektedir. Aksi takdirde iade işleminiz tamamlanmayacaktır. Genel iade şartları aşağıdaki gibidir;

* İadeler mutlak surette orjinal kutu veya ambalajı ile birlikte yapılmalıdır. * Tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. * İade etmek istediğiniz ürün ile birlikte orijinal fatura (sizdeki bütün kopyaları) ve iade sebebini içeren bir dilekçe göndermeniz gerekmektedir. * İade etmek istediğiniz ürün/ürünlerin kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır..

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme »

İLGİLİ ÜRÜNLER

yukarı

Alışveriş Sepetim

ShopPHP | v5